Your island PAL

Wij verhuren de nieuwste en leukste huisjes op Terschelling. De huisjes staan op Veldzicht Recreatie in Midsland Noord aan de Noordlandweg 6. Naast dat de huisjes nieuw en erg leuk zijn, zijn ze voorzien van alle luxe,
zoals airco, vaatwasser, wasmachine, droger en WIFI.

Ook zijn de huisjes duurzaam, volledig elektrisch, bewust gebouwd met de juiste materialen en sommige zijn zelfs energieneutraal door gebruik van zonnepanelen.

Veldzicht recreatie

Dit heerlijke park is van oudsher een gezinscamping, waarbij je liefde voelt voor het eiland en de recreant. De laatste jaren is er een behoorlijke kwaliteitsslag geweest, doordat de camping is uitgebreid met luxere, grotere huisjes en een prachtige, natuurlijk aangelegde speeltuin. De velden waar de huisjes staan zijn autovrij, waardoor kinderen veilig het terrein kunnen verkennen en de weg naar de speeltuin kunnen vinden. Uiteraard zijn er wel voldoende parkeerplaatsen aanwezig voor uw auto.

De locatie

In Midsland Noord is er tijdens het vakantieseizoen veel reuring en gezelligheid en er zijn verschillende restaurantjes. Maar door de zuidelijke ligging aan de rand van de weilanden met de typerende elzenwallen en rietkragen is het ook een heerlijke plek voor rust. Even een rondje over de Landerummer heide, doorsteken naar de duinen met de verschillende waterplakken en vervolgens door het bos weer terug. Een lust voor het oog, een sensatie voor de reuk en het ongekende geluid van stilte en rust is een beleving op zich.

Natuur en ruimte

Drie strandovergangen – West aan Zee, Midsland aan Zee en Formerum aan Zee – binnen tien minuten fietsen, met daarachter het uitgestrekte en betoverende strand van Terschelling. Ook de waddendijk en het wad liggen binnen tien minuten fietsen van Veldzicht. Richting West of om de Oost, het maakt niet uit. Een plek om niet te vergeten. Een plek om te ontdekken. Een plek om te zijn. Een plek om nooit op uitgekeken te raken. Een plek om te blijven als het even kan.